jaghartråkit.

Halloj, nu var det ett tag sedan jag skrev men det har inte funnits tid. Nu är ialla fall alla juldagarr över tror jag ialla fall. Nu är det ju bara nyårsafton+my birthday!!:D Den andra januari bara så alla vet!(: ,  jag fick min plattång som jag ville ha och det är jag väldigt glad över, sen är et ju mellandagsrea också.., jag var  istan med Angela och Louise ilördags tror jag, igår var Angela och Priya här också, pånyår ska vi till nåra kompisar som vi typ alltid brukar fira med. Men nu ska jag göra något annat(:

Elsie

GOD JUL!

Hejsanhoppsan, kände för att skriva ett till inlägg(: har typ inget att skriva men anyways:D. Granen är pyntad och det är enormt mycket paket under den:D längtarlängtarlängtar!!! Tills imorn asså:D. Min pappa är ju engelsk så vi firar på juldagen också. Jag tycker det är godare mat då :) Kalkon, jummy, låter fel att säga så men det är ialla fall gott :P. Jag ska spara det största paket till honom till på juldagen eftersom det är då man firar det i England x). En wokstekpanna får han då :D

Nu är det....JULAFTON:D

God natt,

Elsie

julklappsinslagning (:

Halloj! Håller på att slå in julklappar så jag är på mitt rum. Längtar verkligen tills jag får göra om här! Nu ser det ut som en femåring bor här :S ialla fall jag ska ha en röd fondvägg, resten vita :) det kommer bli fint tror jag (: Jag kommer även få lite nya möbler, inte min säng dock, för den är så himla skön!:O Med många mjuka, sköna kuddar blir det ännu bättre kan jag meddela för er som inte redan vet det! :D. Haha´, har slagit in en present som var relativt stor men inte så, och den la jag i en stoor kartong med kuddar runt om inuti, annars kanske den skukke skadas, och om jag inte hade lagt in det så skulle den bara åka omkring i den stora lådan.. Bara så nu vet så kommer jag nog inte skriva imorn eller i övermorn, då är det bara familjfamiljfamilj och paketoaketpaket och matmatmat och GODISGODISGODIS!!!! Sedan måste jag träffa Angela så hon kan fixa min blogg-layout!:D Den måste bli lite roliga än vad den är för tillfället...

Skriver den 26:e igen!

Puss&kram skummbanan. Merry Christmas!!!<3<3

Elsie

Julklappar...

Halloj, är bara tvungen att skriva mera!:D Ligger i sängen, har bärbara datorn alltså:). Chattar med Angela, hon verkar vara lika trött som jag är för vi båda beter oss lite märkligt men det är kanske ingen nyhetXD skoja, men vi har ialla fall kommit iunderfund med att min radio är segare än hennes, lite mer som jag kankse inte borde skriva... XD. Skitkul! Jag kan berätta om vad jag har köpt för julklappar till mina kära familjemedlemmar; syster; en skiva som hon vill ha(kommer inte ihåg ved den heter men det är nån svensk artist, men den kostade 150:- men jag behövde bara betala 100:- mina föräldrar betala 50:-, den köpte vi på ginza.se), till min mamma; en skjorta som skulle kostat nåt(kommer inte ihåg vad) men hon ville ialla fall ha den, sen hade de sänkt priset till 99:- och sen till halva det priset, så jag betalade bara 49:-! Den är från New Yorker i Skärholmen Centrum, till pappa; en wok panna från Clas Ohlsson för 98 :- tror jag det var, sen en rut skrapa eller vad det nu heter, en sån som man tar bort is och frost från bilen ialla fall. Från samma affär som wok pannan men denna kostade 20 :- men den betalade mamma för:) till min mormor har jag ingenting men jag vill ialla fall ha någonting till henne eftersom hon (förhoppningsvis) kommer ge mig något (a). för försöka hitta något idag(det är väldigt tidigt på morgonen men det är ända tisdag nu(: ) jaja måste nog sova nu, en stund ialla fall, det är mycket som ska göras på dagen sen:)
Ha det bra!
God Jul & Gott Nytt År!

Elsie

Julgranar??

Idag har varit en ganska skön dag:)Gick upp typ tolv-halv ett för typ första gången på förevigt känns det som. Det var najs:D. Sen satt jag typ och bakade pepparkakor. Ganska fina om jga får säga det själv. Den första omgången fick lite brända kanter så jag slängde de, brända pepparkakor är inte gott, för er som inte visste :). Sen så skulle vi köpa en julgran så vi gick upp till centrum men så fanns det typ fyra-fem "vanliga" julgranar kvar, vi var ju lite sent ute... sen så de granarna var inte så fina, lite glesa mella granarna och lite sissodär- de hade kungsgranar men de kostade 450:- så de var tydligen lite dyrt, iallafall så åkte vi till Plantagen och skulle kolla om de hade några granar där, de hade två kungsgranar kvar:O. Vi köpte den som var finast av de två ofc, den som vi inte köpte hade typ toppen avhuggen:S wierd. Men, men den blev det. Den kommer säkert boli fin med allt pynt som ska på :D Jaja, nog pratat om julgranar:) Min mormor kom hit idag, ska fira jul med oss och stanna i en vecka tror jag. Om två dagar typ s är det julafton! Can you belive it?!?!?! :D:D. Imorn kommer bli en ganska stressig dag, vi ska städa, pynta granarna, lite övrigt pynt kanske, slå in paket som sedan läggs under granen, städa hos mina kaniner (urkit, men måste göras...) Anyways. Det kommer bli trevligt när det är klart :D Kanske skriver imorn, annars kommer jag tillbaka efter julen (antinen på annandagen eller dagen efter det).
Ha det bäst!

God Jul & Gott Nytt År!

Elsie


ny igen...

Hej, skaffade en ny blogg igen för jag gillade inte namnet på den andra, inte så mycket skillnad men jaja. Var på väg hem från skolan och var typ nästan hemma, sen fick jag ett sms och kom på att jag skulle möta min pappa i Medborgarplatsen, vi skulle gå in på The English shop och handla lite saker till Juldagen, liten tradition sådära :) gansak trevligt. Aja, nu har jag typ jätteont i halsen också :(, verkar som min förkyling aldrig vill släppa. Jättejobbigt, men det är i alla fall skönt att det snart är jullov. Nu typ bara 8 dagar kvar till Julafton:D längtar och hoppas att jag får de sakerna som jag önskar mig mäst :), jag vill verkligen ha plattong Nano :) en rosa dessutom, min gamla slutadefungera för ett tag sedan :/. Men jag vill typ ha massor av saker:). Sedan ska jag shoppa mycket i mellandags rean, får hoppas att jag kanske får lite pengar i julklapp också :D så har jag mer ju. Usch, måste typ göra matteläxa nu... Orkar verkligen inte, men jag gör den lätta delen nu istället. Jag lär ju inte få sämre än IG ialla fall... Sen måste jag byta till den gröna boken, och gå på extra matte varje torsdag :'(.
Skriver knaske mer sen, 

Elsie

RSS 2.0