God morgon...

...Eller ja, jag gick upp för några timmar sedan... Det blev väldigt tidigt, men det gör inget, jag kände inte riktit för att sova igår kväll. Vet inte vad det är men mitt rum känns liksom kallt och obehagligt, jaja. Jag kollade klart på en film igår kväll, "The Holiday". Jag började kolla på den i förrgår kväll men orkade inte kolla på hela så jag passade på atta burra ner mig i min säng och kolla klart på en film som jag aldrig kan se för mycket på, jag har några sådana filmer t.ex. ja, "The Holiday", "Bridge to Terabithia" (den filmen är sååå fantastisk, rekomenderar den VERKLIGEN!!!), sen finns det en film som jag såg för några år sen, men jag har aldrig vågat se den igen. Jag blev så himla ledsen. Jag blev liksom ledsen flera dagar efter, den filmen hade verkligen en meningsfull handling, så himla fin, men eeftersom jag blev så ledsen så antar jag att jag inte har velat se den igen. Men jag ska hitta någon som jag känner att jag vill se den med :) Skicka Vidare(original titeln är Pay it Forward), en till underbar film är "I am Sam", handlar om en pappa som har en hjärna som en sjuåring, som har en dotter  men ingen fru, filmen handlar om hu han försöker vinna tillbaka sin dotter från att bli adopterad. Huvudrollen (Sam) spelas av Sean Penn som är så himla fantastiskt braa! Ahhh, hoppas han fick 1000000 priser för att han spelade den rollen så bra! Han är en jättebra skådespelare över huvud taget!

Men nu måste jag gå! Känner mig lite osocial...

Elsie


Uppsala, here we come! ;)

Hej bloggen!

Idag har varit ännu en hemmadag för min del, idag har den dock varit full av väntan, eller lite i alla fall. Jag sa ju i det tidigare inlägget att jag kanske skulle till Uppsala, och nu är det bestämt att jag ska det också! Inte själv givetvis, jag åker dit med två kompisar, jättekul och vill tacka (i förskott) att jag får följa med och de som vi ska sova hos för att vi får sova där! Måste ändå gå upp ganska tidigt imorn för det är nog bra att vi kommer iväg ganska tidigt... Eller innan tolv i alla fall... Vi har dock inte bokat biljetter än, får hålla tummarna att det finns platser kvar för en sista minuten bokning! Sen får jag hoppas att jag hittar en massa fina vår kläder där! Det är ju kul att se i nya affärer (bara de inte har samma kollektioner! Ajdå...) för här hemma kan man ju nästan alla affärer ut och in... Det ska i alla fall bli supertrevligt att åka dit, så det blir ändå en liiiiten resa på sportlovet!

Tillbaks till min hemmadag, jag har mest suttit vid datorn och spelat the Sims 2, hehe det var så länge sen så jag kände mig lite sugen, antar jag? Kul ändå, eller jag har egentligen gjort mig lite förkänt för det! Tycker jag i alla fall, jag var ju ute och åkte skridskor tidigare! *Stolt*.

Vet inte om jag kommer ha tillgång till dator i Uppsala men jag kanske slänger in ett innlägg eller två senare ikväll! Annars så kanske imogon på morgonen, om vi inte, så hörs vi på fredag kväll! 
 
Pusss

Elsie

090224

Hej bloggen!
Jag kollar på Oscargalan men tog en liten paus för att blogga mm.
Och sååå skönt det är med sportlov! Tycker synd om alla som inte har det. Jag kommer inte resa någonstans, inte utomlands ialla fall men jag kanske åker till Uppsala med ett par kompisar! Kul! Idag har bara varit en skön hemma-dag, jag kanske skulle gått på bio med några, men så vblev det inte, men någon annan gång  blir det hoppas jag! Det är ganska många filmer jag vill se t.ex. : Australia, Wild Child ,Benjamin Buttons, Madagaskar 2, Bolt - hehe, Changeling, Bedtime Stories, Yes Man, Twilight och kanske Rosa Pantern 2? Ja, som sagt det är några stycken...
Jaja, vi får väl se hur det blir! Men nu vill jag titta på Oscargalan och lite andra saker, hörs sen!

Elsie

Tillägnat till Jessica

Hej bloggen!
Jag har fått lite av de sakerna som jag beställde från hm.com! Jag fick inte allt men jag antar dett för att de tar längre tid att göra kanske? Det som inte kom var bland annat en jeansjacka och en väska. Det jag fick var iallafall bla två halsdukar och en mössa, en tubkjol, en väska och ja det var väl det tror jag. Jag orkar inte - för tillfället - ta kort på allt, läga in det i datorn osv, jag är på tok för trött för dessa överansträngningar! Men de kommer in om en snar framtid, bara jag hittar kabeln till datorn också, går nog lite lättare då!
Detta inlägg är tillägnat till Jessica för hon sa att min blogg var rolig :D Tack, och så får du en puss och kram skummanan! :D
Kommer mer text snart!

Pusss

Elsie

Back again...

Hallå igen! Nu var det verkoligen skitlänge sen, igen. Men nu finns det massor att berätta!
Alla <3 dag spenderade jag med mina vänner, jag hade ju maskerad! Jag var fånge, hade vit och svart randinga shorts och t-shirt, var ´sinkad med svart runt hela ögonen och rött läppstift, ganska kul faktiskt. Tips förresten, vill ni att era tänder ska se vitare ut, använd färgat läppstift! Det funkade i alla fall för mig!
Resten var bland annat utklädda till; bimbo, Ninja-Turtle, Batwomen, hippie och de andra två vet jag inte riktgt vad ni var utklädda till! Eller Lovisa var väl candy-princess. Vi hade i alla fall jättekul, eller jag hade det i alla fall. Det var ändå en väldigt blandad kväll, vi åt middig runt två på natten, jag var i alla fall inte hungrig innan dess, och inte då heller, men åt lite i alla fall. Kanske för att vi hade smockat i oss massa chips och ostbågar innan. Men tack alla som kom, jag hade jättetrevligt! (För er som undrar var detta min lilla försenade födelsedags-fest, ganska väldigt mycket försenad!).
Men mer får komma snart!

Pussar,
Elsie

RSS 2.0