090312

Nu känner jag mig lättad! Jag har inga mer prov eller läxor som ska vara klara den här veckan! Skönt att ha det gjort, sen är det ju bara att hoppas på att det har ggått bra på proven! Men nu känns det som jag bara har pratat om prov och läxor de senaste inläggen.. Hehe, ni får ursäkta men det har varit väldigt stressigt...
Jag lyssnar på Take a Bow med Rihanna, jag hade nästa glömt bort den men nu när jag lyssnar på den så är den ju riktigt bra och gullig, men sorglig, eller ja  det är synd.
Skriver senare igen,
Hugs <3

Vårväder

Nu har jag kommit hem från Jessica, sov där inatt med henne och Louisa. Kul var det =).
Jag kom hem runt ett tiden så jag har varit hemma ett tag, men jag pluggade lite matte innan, i typ en två timmar tror jag,  stolt faktsikt.
När jag gick från Jessica till bussen så blev jag så himla glad! För idag så känns det verkligen som vår ute!! Jätteskönt och perfekt temperatur för att vara den här tiden på året. Jippiee, hoppas det börjar bli riktigt mycket varmare snart, jag längtar så otroligt till sommarn, tänk att kunna gå i shorts och ballerinaskor utan att frys, till skolan? Underbart! Vi kom underfund med attt det egentligen bara är juni, juli och augusti som är klara sommarmånader, för maj är varmt ibland men inte alltid, september också. det betyder alltså att det kan vara typ nio månader på året som är kalla, och det måste ju inte vara sommarväder i juni, juli eller augusti heller, iofs. Men man ska väl tänka positivt istället? *Hoppas*.

See u later aligatooor =D

Elsie


090307

Så nu kan jag skriva lite mer, men inte så långt, jag har jättemycket att göra.
Men jag vill tacka Dea och alla andra imorse, för det var jättekul! Vi var på trampolinen mesta delen av kursen idag, superkul! Jag och Dea skulle göra partrapets men läraren glämde väl bort det och då var det vips tid för styrka och stretching, men Dea, vi gör det nästa gång istället! Nu är jag iallafall klar med en läxa, och jag har ätit lunch också. Men åhhh, jag blir så sur för det är lite saker här hemma som jag vill göra men jag kommer inte hinna om jag ska iväg sen, måste göra ännu mer läxor först :( . Buhuu.

Men nu hinner jag inte skriva mer,

Puss&Kram

Elsie

Lägger in en liten bild ; :)

Vinterlandskap, fint!

Plugg

Så skönt med helg nu! Jag har prcis kommit hem från min cirkusträning och jag satte mig direkt med en läxa! Men jag måste göra klart det nu så jag kan ha en kul helg.

Puussss

Elsie

YES...

...Nu funkade det!! Jag klurade ut det själv! Nu ska jag bara försöka ficka designen på http://www.designadinblogg.se !

As always, puuussss

Elsie

No change

Nehepp, det funkade tydligen inte heller. Suck. Jaja, någon som vet vad felet är? Skriv gärna.


Check!

Nu skriver jag bara ett inlägg för jag vill ju att min profilbild ska synas och  http://aangiiies.blogg.se/ sa att den skulle synas om man skulle skriva ett inlägg... Såjag försöker väl och hoppas på att det funkar!

Possss

Elsie

Rihanna och Chris Brown

Toodiloo, nu är Let's Dance slut, eller dansen iallafall. Nu vill mina föräldrar titta på typ Engelska Trädgårdar. Jippie... Jaja, jag får väl underhålla mig med något annat, eller så kollar jag bara på det.
Aaah, jag vill köpa massor av kläder!!! Det är jättemycket jag har sätt som jag vill ha, men jag kommer aldrig ihåg vart det är jag har sätt sakerna någonstan. Skitjobbigt!

Men en sak jag funderar över är hela kabaliken med Rihanna och Chris Brown. Jag vet inte om jag har fel men nu har de tydligen blivit tillsammans igen. Jag fattar inte hur Chris skulle kunna göra något sånt, men man ska väl inte söma efter något som man ser på någons utsida, jag känner ju inte honom personligen, men att hon vill bli tillsammans med honom igen? Jag vill så gärna kunna ta hans sida på det här, men jag kan bara inte. Och det sägs ju även att de har gift sig, nu efter allt det här? Hallååå? Jaja, det kom iallafall fram i rätten med Chris Brown att han verkligen hade misshandlat henne och att han hade slagit sönder bilrutan med hennes huvud (!!!!!), slagit henne flera gånger under en biltur (undrar om det var någon av de som körde?), sen bet han henne i  örat (what the hell??) och hotat att döda henne. Ingen av hennes familjemeddlemmar (iallafall föräldrarna) kan få kontakt med henne eftersom hennes mobil nummer + mail address tydligen har ändrats. Kommer Rihanna försvara honom i rätten, för att hon inte vill att han ska komma i mer trubbel? Jag förstår om hennes familj är oroliga för att detta ska hända igen, jag menar det är klart, händer fet en gång kan det lika gärna hända igen, men samtidigt kan man ju lära sig sin läxa och aldrig upprepa något dumt man har gjort. Jag tycker iallafall att allt  detta är helt sjukt!
Vill ni läsa mer om detta så kika på posh24.se

Helg, helg, supersköna helg!

Nu är det så skönt att kunna slappna av! Det har varit en väldigt busy week för min del. Prov hit och dit, läxor, mycket liknade för den kommande veckan också. Stress, stress. Jaja, jag klarar mig väl =)
Men nu har jag iallafall hunnit äta, det blev "Comboy Hamburgare" (ja, de heter faktiskt det, på riktigt, något speciellt recept eller nåt sånt) som var smarriga, men det var röda bönor, eller kidney bönor eller vad de nu heter, i och det är ajg inte så himla förtjust i men jag kände inte smaken så mycket, bara att de mosades nästan så fort man fick in de i munnen... Sen pysslade jag lite, skrev lite på min slöjd presentation (som ska framföras på måndag), och nu är det Let's Dance för fulla muggar! Bara att det är paus nu då... Så åt jag en superdupergod chokladglass nyss. Mums!
För en stund sen letade jag efter några bilder - som jag kanske skulle haft i mitt rum, men där var de inte, så jag vet inte vart de är *suck* - och då hittade jag ett par örhängen som jag har letat efter länge, eller jag har indrat vart de hade tagit vägen, det är inte så att jag har tänkt på de varje dag då, men det är ett par silverringar som jag fick i julklapp av min syster för några år sedan. Nu är de iallafall funna! =D
Nu tror jag att Let's Dance har börjat igen, så vi hörs senare!

Puiisss

Elsie

Toppendag!

Wiiiiiiiiiii, gladgaladgladglad!!
Jag fick resultatet till två prov idag, no-provet (som jag hade väldigt svårt med, det är väl inte min grej riktigt, antar jag...) och jag fick G! Ni kan inte ana hur glad jag äääääääääääääääär!!!! Visserligen var jag bara ett halft poäng från IG (!!!), men what the hell, I passed?! Jag vet inte helt säkert men jag svarade kanske på lite mer än hälften av alla frågor, och det räckte ju, eller hur? Jag kommer nog inte göra omprov, för om jag får IG på det provet så kommer inte mitt lilla G att räknas utan då kommer jag få IG, och det vill man ju sällan? Även om det var riiiiktigt nära att jag skulle få Ig så fick jag ju inte de så... Sen fick vi tillbaks en Lab Report idag (ja, efter mer eller mindre varje lab vi har så måste vi skriva en rapport om det, det har vi en gång i veckan och det är typ den tråkigast läxan någonsin? Men såå typiskt min skola) och på det fick jag också G, men vi fick tillbaks en till igår eller i förrgår, och på den fick jag MVG!! *Stolt* (på pro et stod det att jag hade fått B, men min lärare kommer från England, så de har väl ett sånt betygsprogram där, hon eller nån annan som fick likadant sa iallafall att det var MVG).
Och vi fick tillbaka ett spanska såkallat "pop-up test", som kommer utan att man kan ha förberätt sig inför det, och det fick jag VG på, inte så bra med tanke på hur lätt det var, liksom repetition från sjuans spanska (tror jag iallafall), men då ser man hur mycket lätt jag har glömt bort, ändå så är jag bra i språk ämnena, men jag har ju ett + eftersom pappa är engelsk, så jag pratar engelska hemma eller engelska och svenska eftersom mamma är svensk. Jaja, får väl låta det vara eller så får jag repetera (ömmm, eller inte, hehe, repetera asså-.-). Jag har inte gjort något på någon läxa idag, får väl göra det senare idag, eller så blir det en fantastiskt tråkig helg (nu låter det som om jg skulle plugga hela tiden, varje dag, men det kan jag säga att jag inte gör :P, men för att det inte ska bli en dötrist helg så måste jag göra lite eftersom jag har planer inför helgen).
Ganska många fina nyheter idag alltså! Men nu nog prata om mig.
 Hur har er dag varit hittills? Vad händer ikväll?

Pysss

Elsie

090305

Tjabalooo, hinner verkligen inte skriva mycket för min syster vill ha datorn och jag har skjutit fram det i typ en halvtimme nu. Men jag känner mig glad iallafall, jag har en bildläxa, som jag trodde skulle ta evigheter att få klar men det visade sig att bara ta 10min-en kvart! *Glädjakick* Så jag kollade på Andra Avenyn nyss, på datorn asså, och jag man kan ju säga att det hände några förändringar mellan vissa av karaktärerna...
Juste, även fast jag är glad för att jag gjorde bildläxan så snabbt men ända med braiga svar, så måste jag göra matte nu eftersom jag har ett prov på måndag. Suck. Sen måste jag göra en slöj presentation och plugga lite mer matte och so, imorgon, tänka att jag går hem direkt efter sklan på en fredag och gör läxor?! Jaja, det blir nog kul på kvällen sen iallafall... Men nu måste jag gååå, matteboken; here I come! -.-. Men för att göra roliga saker i helgen måste jag göra klart dessa saker, annar lär det bli en ganska sur Elsie, och en tråkig helg.

Seee yooouu

Elsie

090302

Good morning!

Så trist att det fina vädret inte höll i sig tills idag också! Såg att det kanske kommer snö som kommer återgå till regn senare idag, typiskt! Jag vill ha vår nuuuuu!! Jaja, den kommer väl. Längtar ooootroligt mycket till sommarn också, tänk att gå till skolan i shorts! Det var länge sen sist.
 Sorrry, men nu måste jag snabba på att göra mig iordning!
Hörs senare,

Elsie

090301

Hello everybody!
Idag har varit en kul dag! Till attt börja med var det ett fantastiskt väder! Sol och blå himmel, det var länge sen sist. Hoppas att våren kommer snart och att det inte kommer någon mer snö bara.
Annars så var jag i stan idag. Jag bowlade och åt  maat :), på Barcelona, en ja spansk resturang. Supergott!
Har inte skrivit nåt om Uppsala, hade tillgång till dator men de andra tyckte väl inte det var så kul om jag skulle skriva, jaja, det lev inget iallafall.

Men nu måste jag gåå, kanske hinner skriva sen!

Hoppas ni haft en bra dag? Det har iallafall jag!

PUSSS!

Elsie


RSS 2.0